:Ana Menü:
Ana sayfa
Yağlıdere
Derneklerimiz
Başarılarımız
İlgili Kuruluşlar
Basın Yayın
Spor
İletişim

           :Haber Kategorileri:
Genel
Türkiye
Karadeniz
Giresun
Yağlıdere

           :Resim Kategorileri:
İlçelerimiz[0]
Yaylalarımız[0]
Köylerimiz[27]
Giresun[7]

           :Yazarlar:
Halil KÜTÜK

Memleket Ve 4. Giresun Günleri
Osman CİVİL

Seyir Defteri & Sükut Denizi
Mustafa Çakır

Giresun'un Kasımı
Kıymet OCAK

Sıcak Şarap
Ahmet Tufan

Bana Adamlığı Öğretmeye Çalışanlara
Mehmet AYAZ

Yüksekokul'a Giden Yol

           :Çeşitli:
Çocuklar için

           :Anket:
Yağlıdere'de Yerel Yönetimi Nasıl Buluyorsunuz ?
Gayet Başarılı
Fikrim Yok
Başarısız

Tüm anketler
Sonuçları gör

           :Sayaç:
Bugün Giriş:24
Dün Giriş:258
Toplam Giriş:223466



Yağlıdere'de Pis Kokular

Yağlıdere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Yaşar İbaş Yağlıdere Belediyesinin çöp ihalesinde pis kokular dolaştığını bildirdi.

Başkan Yaşar İbaş yaptığı açıklamada "29 Mart seçimlerinde hükümetin gücünü arkalarına alıp, Yağlıdere'de yapılmamışları yapacaklarını iddaa edenler, her mahalle yolunu Amerikan asfaltı ile döşeme sözü verenler (o da nasıl oluyorsa), yaklaşık 300 kişiye iş sözü verenler, maalesef en basit bir çöp ihalesini başaramayacak kadar basiretsiz olduklarını göstermişlerdir.


Yaklaşık sekiz aydır ihale edilmeye çalışılan belediye çöp ihalesi, belediyenin kendi adamlarına peşkeş çekebilme gayretlerinden dolayı tekrar ihale edilemedi. İhaleye kendi adamlarından başka kimse giremesin diye, şartnameye ilginç maddeler ekleyip, kendi şirketleri için ısmarlama şartname yaptılar ve son ihaleyi AKP Güce ilçe başkanının şirketi aldı ama ihale komisyon tarafından açıklanmayan bir gerekçeyle iptal edildi.


Gazete beyanatlarında pazar yerinde yapılmakta olan yolu, yine pazar yerine yapılan otogarı ve kepeç'ten gelecek suyu, eski başkanımız Şevket Kaya'nın başlatıp, bitirme aşamasına kadar getirmesine rağmen kendi projeleriymiş gibi anlatmaları vatandaşlarımızı bile hayrete düşürmüştür. Keza Şevket Kaya'nın bitme aşamasında teslim ettiği projeleri de tamamlamayı başaramadılar.

Ayrıca vatandaşlarımız bilmelidir ki, pazar yolu belediye projesi değildir. Sn. Şevket Kaya'nın büyük gayretleri sayesinde karayollarına bağlanmış ve karayolları tarafından yapılmaktadır. Bu yönetim bırakan proje bitirip, üretmeyi, ilçenin girişindeki yolu bile aylardır yamayamamıştır. Değil arabanın hayvanların bile geçmekte zorlandığı mahalle yollarımız var. Belediyecilik, peşkeş çekilecek makamlar değildir. Kendi yandaşlarının menfaatlerini kollama yeri hiç değildir. Orası icraat makamıdır. Eğer olursa Yağlıdere için yapılacak doğru işlere sonuna kadar destek veririz. Yapılmayanların, hataların ve yandaş kayırmalarında sonuna kadar takipçisi oluruz." dedi.

FATİH ÖZDEMİR


Bu haberi 34 kişi okudu...

Yorum yapabilmek için üye olmanız gerekmektedir
Yorumlar
Değerli Ziyaretçilerimiz, Bu habere yapılan yorumlarda genel ahlak kurallarına uygun olmayan çok sayıda yorumu silmek zorunda kaldık fakat bir sonuca ulaşamadık. A''nın yorumu silindi, B'' nin yorumu silinmedi gibi söylemleri ortadan kaldırmak, şeffaflığımızı ve tarafsızlığımızı korumak adına bugüne kadar ilgili habere yapılan yorumların tamamını anlayışınıza sığınarak silmek zorunda kaldığımızı, Ayrıca bu haberle ilgili yorum yapılmamasını rica ediyor ve yapılacak yorumların silineceğini üzülerek bilginize sunuyoruz. Saygılarımızla "www.yaglidere.com" Yönetimi
                                 admin

           :Üye Yönetimi:

Kullanıcı adı:

Şifre:

Üye olmak istiyorum


           :Bölükler Ticaret:

           :Çayan Ticaret:

           :Kırhasanoğlu Fırın:

           :Kırhasanoğlu Kuyumculuk:

           :Ünlüoğlu Süper Market:

           :Reklam Alanı:

           :Karagöz Metal:

           :Mekan İnşaat:

           :Kırhasanoğlu Ekmek:

           :Email grubu:

           :Haberler:

           :Saat:
     

Tüm hakları saklıdır. Yaglidere    ©ByBilişim